Schminken Blije Snoetjes

Wij zijn al heel druk bezig met het bedenken van mooie en snelle schmink-ontwerpjes voor carnaval 2019, zodat we iedereen van een echt ‘blij’ snoetje kunnen voorzien 🙂

Kom je ook? We zijn er op dinsdagmiddag!


Het is begonnen toen ik (Annabel) jaren geleden werd gevraagd om mee te schminken op een feestje. Omdat ik altijd graag getekend en geschilderd heb, leek het me leuk en zei ik ja. Maar naarmate het feestje dichterbij kwam werd ik zenuwachtig. Ik had geen materiaal en wist eigenlijk ook helemaal niet hoe het moest. Dus ging ik op zoek naar een schminkcursus en speurde ondertussen op het internet naar leuke schminkvoorbeelden om in ieder geval zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Het feestje was een succes en de cursus werd de eerste in een reeks van velen.

Tijdens het schminken op braderieën en markten werd me steeds vaker gevraagd of ik zelf geen cursussen wilde geven. Tijdens mijn studententijd (ik ben dierenarts) heb ik veel lesgegeven en heb daar altijd van genoten. Een schminkcursus geven leek me ook erg leuk, maar ik bleef het steeds een beetje opschuiven.

Totdat ik Aafke leerde kennen. Ik zag haar één keer schminken (haar allereerste keer!), en dacht toen: wij gaan samen een schminkbedrijf opzetten. En dat hebben we gedaan!
Aafke, meubelrestaurator van beroep, leerde in korte tijd alles wat ze weten moest en meer. Het benodigde talent daarvoor was ruimschoots aanwezig.

Samen delen we onze voorliefde voor mooie kleuren en materialen, en beiden hechten we veel waarde aan kwaliteit. De voorbereiding van dat eerste feestje is nog steeds kenmerkend voor onze manier van werken nu.
Regelmatig volgen we workshops van nationaal en internationaal bekende schminkers (C.V.) om ervoor te zorgen dat we op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op schminkgebied en om onze vaardigheden verder uit te breiden. Zo kunnen we ook in de toekomst onze kwaliteit blijven waarborgen.

Alles wat we leuk vinden komt samen in het schminken: het tekenen, het werken met mooie kleuren en materialen en met kinderen.
We genieten van de blije snoeten, de vrolijkheid die erbij hoort en van het lesgeven.
Wij hebben onze passie gevonden!

Copyright Scratch - 2019 - Webdesign: ZoMaar Zichtbaar