Vrijwilligers

Als u zich bij ons aanmeldt als vrijwilliger hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw aanmelding te verwerken.

• Algemene gegevens:
Dit zijn uw naam en geboortedatum. De geboortedatum is nodig i.v.m. het schenken van alcohol. Vanaf 16 jaar is het mogelijk om vrijwilliger te zijn en vanaf 18 jaar mag u pas bier tappen.
• Uw e-mailadres:
Deze hebben wij nodig om u op de hoogte te houden over de planning en eventuele wijzigingen. Daarnaast zal u volgende jaren een oproep krijgen om u weer aan te melden.
• Bewaartermijn:
Alle gegevens blijven bewaard totdat u bij ons aangeeft in de toekomst geen vrijwilliger meer te willen zijn. In dat geval zullen de gegevens verwijdert worden.
• Ervaring:
Om de planning zo goed mogelijk te maken vragen wij naar relevante ervaring. Dit is echter geen belofte dat u daadwerkelijk op deze taak wordt ingedeeld.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Het doel van het verwerken van de gegevens is om een complete planning te maken voor komend jaar. Daarnaast wordt je opgenomen in het vrijwilligersbestand en krijg je volgend jaar automatisch een mail met de vraag je weer aan te melden.
Mocht u verder nog vragen hebben over de verwerking van uw gegevens, dan kunt u altijd contact opnemen via info@scratchdendungen.nl

 

Copyright Scratch - 2019 - Webdesign: ZoMaar Zichtbaar